Het artikel mag binnen 14 dagen na ontvangst retour worden gezonden, mits ongebruikt en onbeschadigd. Goederen kunnen afwijken van foto’s qua maat, uitvoering en/of kleur. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten, elk stuk is uniek.

De verzendkosten zijn voor de verzender. Gaarne retour zenden naar Ruben Robijn, 6921 EX, Stenograaf 1a in Duiven.

Artikel defect, incompleet, of beschadigd ontvangen
Wanneer je onverhoopt een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen kun je eerst contact opnemen met de klantenservice info@zoma-opleidingen.nl. Dit binnen een termijn van 10 werkdagen. Wij zullen, indien nodig, de artikelen kosteloos omruilen.

Bij schade
Wanneer er schade aan een artikel is, vragen wij je dit binnen 10 werkdagen eerst te melden via de e-mail info@zoma-opleidingen.nl. Vermeld dan het volgende:

  • Factuurnummer waarop het artikel vermeld staat
  • De exacte klacht
  • Foto’s van de schade

Wij nemen dan contact met je op over de afhandeling van de schade. Het is niet altijd nodig het artikel retour te sturen.

Mochten wij dit wel van je vragen, dan vergoeden wij de verzendkosten van je retourzending.

Bij een klacht over afhandeling of levering
Mocht je een klacht hebben over de afhandeling van je bestelling, vraag, levering, of iets anders omtrent je bestelling, stuur ons dan een e-mail via info@zoma-opleidingen.nl. Wij zullen dan contact met je opnemen voor een oplossing en eventuele verdere afhandeling.

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons uiterste best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Overige vragen
Voor alle andere vragen verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden die staan op de webshoppagina van ZoMa Webshop B.V.