Opleidingen en Reiki cursussen

Onze missie is het verspreiden van licht en liefde, omdat iedereen een gezond en gelukkig leven verdient. Je persoonlijk ontwikkelen, meer rust in je dagelijks leven creëren en dit door leren geven aan anderen? Volg een opleiding of cursus bij ZoMa Opleidingen!

Holistisch Therapeut

Wil je je hooggevoeligheid inzetten als kracht en leren hoe je meer zelfvertrouwen krijgt? Leven vanuit je hart en je intuïtie ontwikkelen? Schrijf je dan in voor de opleiding tot Holistisch Therapeut!

Holistisch therapeut

Reiki cursussen

Wil je de zachte en helende werking van Reiki leren? Jezelf leren kennen, meer balans krijgen en Reiki leren integreren in je leven, zodat je dit kunt doorgeven aan anderen? Volg dan een Reiki cursus bij ZoMa Opleidingen!

Reiki cursussen

Reiki Trainer

Zelf Reiki cursussen geven? Dat kan met de opleiding tot Reiki Trainer, waarin je leert om volledig vanuit je kern licht en liefde te verspreiden. Word ook Reiki Trainer!

Reiki trainer ZoMa

Holistisch Energetisch Therapeut

Wil je je verdiepen en specialiseren? Leer energetische behandelingen geven op diepgaand niveau in de opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut. Begeleid je cliënten om ze weer de regie over hun leven in handen te nemen!

Holistisch Coach

Wil je je specialiseren en je kennis en vaardigheden vergroten? Je cliënten begeleiden als gespecialiseerd coach vanuit een holistische benadering? In deze opleiding breng je je coachingsvaardigheden naar een hoger niveau. Word ook Holistisch Coach en meld je aan!

Online cursussen

ZoMa Opleidingen biedt verschillende online cursussen aan. Deze zijn geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in bewustwording en zich verder wil ontwikkelen. De online cursussen hebben verschillende thema’s, waaronder hoogsensitiveit, spiritualiteit en mindfulness. Ook in onze online cursussen is een holistische benadering de rode draad.

Retraites

In het prachtige Valencia, aan de zonovergoten oostkust van Spanje, leer je in een driedaagse retraite om nog meer in het Nu te leven. Deze verdiepende retraites zijn speciaal voor ZoMa Community-leden. In drie inspirerende dagen krijg je met behulp van allerlei tools en oefeningen nog meer inzicht in jezelf. Zijnsoriëntatie en leven in het Nu lopen als een rode draad door deze dagen heen. We gaan in een groep van maximaal 10 personen heerlijk opladen, verdiepen en verbinden met als doel om volledig in het Nu te zijn. Ga met ZoMa Opleidingen mee op de reis van je leven!