ZoMa locatie Westervoort

ZoMa Opleidingen is sinds april 2018 gevestigd in een inspirerend pand aan de Sonnedach 1 te Westervoort. Alle opleidingen en cursussen zijn hier bij elkaar gebracht. Er zijn drie mooie leslokalen (Zon, Maan en Ster), een lunchruimte, een heerlijk terras en de receptie en administratie.
De uitstraling en inrichting van het pand zijn prachtig en maken het een heerlijke omgeving om de lessen te volgen.

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en per auto. Vanaf het NS station Westervoort is het ca. 10 minuten wandelen naar ZoMa Opleidingen.

In de nabije omgeving zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden; kijk hieronder voor meer informatie over parkeren.

Het pand is gelegen aan de rand van een woonwijk, naast een parkje. In de lunchpauze kun je daar even heerlijk wandelen. In onze bedrijfsfilm krijg je een mooie indruk van ons pand.

Locatie Westervoort
Sonnedach 1
6931 JA Westervoort

Parkeren bij ZoMa Westervoort

Omdat ZoMa Opleidingen in Westervoort midden in een woonwijk én vlak naast een zorgcentrum is gesitueerd, is het erg belangrijk dat we onze buurtbewoners geen parkeeroverlast bezorgen. We willen iedereen die met de auto naar ZoMa in Westervoort komt, vragen om onze buren te ontzien door de auto’s zoveel mogelijk op de volgende parkeerplaatsen te parkeren:


1. Op alle parkeerplekken zoals in de afbeelding in blauw aangegeven, of verder in de woonwijken.
2. Het is echt belangrijk dat er NIET bij Sonnedach Woonzorg geparkeerd wordt, dit zijn de parkeerplekken zoals in de afbeelding aangegeven in rood. Deze parkeerplaatsen zijn voor Sonnedach Woonzorg en worden ook met gele borden aangegeven bij ZoMa.
3. Parkeren kan ook bij Zwembad De Pals, adres: Emmerik 5. Zie voor looproute het plaatje hieronder. Als je door het park loopt is de doorsteek circa 500 meter. Je geniet dan even van een fijn wandelingetje van 5 minuten om je hoofd leeg te maken na een lange autorit of een lesdag.